Muş Devlet Hastanesi’nde Hayat Kurtaran Tatbikat

Muş Devlet Hastanesi’nde Hayat Kurtaran Tatbikat
19 Ekim 2024 13:13
26

Muş Belediyesi itfaiye ekipleri, olası bir acil durum karşısında sağlık çalışanlarının ve hastaların güvenliğini sağlamak amacıyla Muş Devlet Hastanesi’nde kapsamlı bir tatbikat düzenledi. Gerçek bir olayın yaşandığı gibi gerçekleştirilen tatbikatta, yangın ve deprem senaryoları üzerinde duruldu.

Yangın Alarmı ve Hızlı Müdahale

Tatbikat kapsamında hastanede yangın alarmı verildi ve itfaiye ekipleri olay yerine anında müdahale etti. Sağlık çalışanları, yangın anında yapılması gerekenler konusunda eğitilirken, hastaların güvenli bir şekilde tahliyesi için planlı bir operasyon gerçekleştirildi. İtfaiye ekipleri, yangın söndürme tekniklerini ve alevlerin yayılmasını engelleme yöntemlerini uygulamalı olarak gösterdi.

Depremde Hazırlıklı Olmak

Diğer yandan, deprem senaryosu kapsamında hastanede çalışanlar ve hastalar, deprem anında nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgilendirildi. Deprem sırasında alınacak önlemler, yaralıların ilk yardımı ve binalardan güvenli bir şekilde tahliye edilme yöntemleri üzerinde duruldu.

ETİKETLER:
Muş haberleri ve son dakika muş haber sitesi. Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto ilçelerinin 49 Muş Gazetesi güncel haberleri.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.